3. Аукціон від Мальтійської служби допомоги міста Києва

Аукціон від Мальтійської служби допомоги міста Києва

Допомагати завжди легко.

Мальтійська служба допомоги міста Київ уже багато років поспіль аби підтримати дітей, які за велінням долі у передноворічні і святкові дні перебувають на лікуванні у відділенні торако-абдомінальної хірургії НДСЛ «ОХМАТДИТ», організовує для малечі справжнє новорічне дійство з казковими героями та подарунками.

Цього року до заходу вирішила долучитись талановита майстриня з Martos made, яка передала свої роботи для проведення новорічного аукціону. Придбавши будь-яку річ, ви зробите свій подарунок дитині. На кошти, які будуть зібрані Мальтійською службою допомоги, буде придбано та передано в НДСЛ «ОХМАТДИТ» електрохірургічний сучасний інструмент для операційного блоку лікарні. Саме завдяки такому подарунку більше діток отримають шанс на одужання.

Аукціон ручних робіт майстрині Mary Martos з Полтави буде проводитися у форматі он-лайн, тому для участі слід підписатися на Телеграм-канал аукціону та бота (@charity_auctioneer_bot)

Контактна особа:
Назар Хожай 098-300-66-00