3. VI Мальтійсько-пожежні рятувальні маневри

VI Мальтійсько-пожежні рятувальні маневри

Рятувальники з кубками

18 – 19 вересня в місті Кенти (Польща) відбулися VI Мальтійсько-пожежні рятувальні маневри. Три українські команди, з Києва, Львова та Івано-Франківська після двотижневого перепочинку взяли в них активну участь. Вісім завдань протягом двох днів, симуляції з максимальною імітацією реальних ситуацій, дух змагань та нові знайомства – так коротко можна описати цю подію.
Дякуємо нашим тренерам за отримані знання та вміння (4, 8 та 12 місця серед 22 команд – підтвердження, що ваші зусилля не були марними), дякуємо організаторам – за чудовий прийом, за натуралістичні завдання, за транспорт, за справедливе суддівство і всім-всім для кого добровільне рятівництво є не просто хобі. Отримані знання та навички вже найближчим часом ми використаємо в житті.

Команда Мальтійської Служби Допомоги Києва зайняла четверте загальнокомандне місце та завоювала кубки “Найкраща закордонна команда” та кубок за дитячу реанімацію!

Відео: