3. Святий Миколай іде до сиріт

Святий Миколай іде до сиріт

святий миколай іде до сиріт

6 грудня 2016 року в день Святого Миколая (за григорянським календарем) Посольство Суверенного Мальтійського Ордену в Україні організувало традиційну благодійну акцію «Святий Миколай іде до сиріт».

Дякуючи старанням волонтерів Мальтійської служби допомоги міста Києва Святий Миколай завітав до майже 130 дітей спеціальної школи-інтернат І-ІІ ступенів № 8 міста Києва.
У рамках свята відбувся концерт підготовлений самими дітками та виставка дитячої творчості. У свою чергу на дітей чекав яскравий майстер-клас з розписування печива та пряників.
На завершення свята Святий Миколай разом з Надзвичайним і Повноважним Послом Суверенного Мальтійського Ордену в Україні Антоніо Газзанті Пульєзе ді Котроне привітали діток подарунками.

Посольство Суверенного Мальтійського Ордену в Україні висловлює щиросердечну подяку за підтримку і сприяння у проведенні акції UniCredit Bank (Укрсоцбанк), Ferrero Україна, LEGO Foundation, а також італійським друзям, зокрема Attilio Malliani, Lodovico Camozzi, Alberto Capponi, Paolo Dias, Giuseppe Salvatori, Lorenzo De Menna, Luigi Salute, Mons. Fra’ Giovanni Scarabelli та його друзям, Banca delle Marche, а також багатьом іншим.