2. Новини
  3. Святий Миколай 2021

Святий Миколай 2021

IMG_20211112_201338_879

Святий Миколай, знову, планує подорож до ОХМАТДИТу!

Зимові свята – особлива пора року. Це час, коли ми шукаємо способи бути щедрими, дарувати своє тепло оточуючим та розпалювати полум’я любові в чужих серцях. Ми раді повідомити, що цього року Мальтійська служба допомоги м.Києва продовжує ділитися радістю та піклуватися про те, аби кожен зміг поринути у зимову казку!

19 грудня (неділя) 2021 року відбудеться благодійна акція «Святий Миколай мандрує ОХМАТДИТом!»

До маленьких пацієнтів, що на той час перебуватимуть на лікуванні у відділенні торако-абдомінальної хірургії, частково гнійної хірургії та травматології, завітає театральна трупа та влаштує незабутній перформанс. Також, волонтери, безпосередньо, відвідають одне з лікарняних відділень та влаштують майстер-клас з декорування екосумок та проведуть святковий вечір, сповнений веселощами та сміхом, разом з дітьми.

Організація та безпосереднє проведення заходу буде реалізовано із дотриманням усіх карантинних вимог.

Попередня програма святкування:
15:30 – 16:10 – вистава для дітей про святого Миколая;
16:10-16:30 – вручення подарунків дітям;
18:00 – 20:30 – проведення майстер-класу з декоруваня екосумки;
Плануємо зібрати 50 подарункових пакетів, для яких необхідно закупити: канцелярське приладдя, книжки про святого Миколая, іграшки, засоби особистої гігієни.
Також, для організації майстер-класу нам необхідно придбати фарби для розпису тканини та екосумки.

Для того, щоб реалізувати цей захід та втілити дитячі мрії у реальність, потребуємо вашої фінансової підтримки!

Кошти для організації свята можна пожертвувати за реквізитами:
БО ЧБО МАЛЬТIЙСЬКА СЛУЖБА ДОПОМОГИ
Код отримувача: 25665870
АТ КБ “ПРИВАТБАНК”
UA933052990000026004040105760
Призначення платежу: благодійний внесок або благодійна допомога.
Також  Ви  можете  здійснити  благодійний  внесок  через  інтернет банківською картою Visa або MasterCard на картку 4246 0010 0037 3518 (Призначення платежу: благодійна допомога).

Після проведення свята усім меценатам ми готові надати повний фінансовий звіт, фото та відео-матеріали.

Допоможи нам поділитися магією та відчуй себе чарівником для маленьких пацієнтів, адже здорові діти – майбутнє України!

Контактна особа : Назаренко Олександра
+380662115103; oleksandra.nazarenko20@gmail.com