3. Святий Миколай мандрує ОХМАТДИТом!

Святий Миколай мандрує ОХМАТДИТом!

Святий Миколай мандрує ОХМАТДИТом

19 грудня на базі Національної дитячої спеціалізованої лікарні «ОХМАТДИТ» відбулася благодійна акція “Святий Миколай мандрує ОХМАТДИТом!”. Акція була організована волонтерами Мальтійської служби допомоги Києва за підтримки Посольство Суверенного Мальтійського Ордену в Україні/Embassy SMOM Ukraine.

Участь в благодійній акції взяли маленькі пацієнти з усієї України, які перебувають на лікуванні у відділеннях хірургічного профілю. Це діти, які змушені на таке велике свято перебувати в лікувальному закладі.

У програмі благодійної акції відбувся перегляд вистави-казки у виконанні професійних акторів театру “Вояж-Престиж”. Після театрального дійства Святий Миколай вручив пацієнтам подарунки, які волонтери приготували заздалегідь. Він завітав навіть до тих діток, які не змогли прийти на свято самостійно через суворий постільний режим. Після отримання подарунків, всі діти взяли участь в майстер-класі розмальовування ялинкових іграшок.

Метою благодійної акції було принести свято дітям. Усі вони знаходяться далеко від рідних домівок, не мають можливості відчути тепло домашнього свята. Наше завдання принести їм тепло і дати їм можливість хоча б на короткий проміжок часу забути про сувору реальність і перенестися в казку.

Організатори висловлюють щиросердну подяку меценатам, зокрема пану Івану Гамлій.
Дякуємо за підтримку фармацевтичним компаніям “Юрія-Фарм / Yuria-Pharm“, та “Медокемі”.
Також за сприяння і допомогу висловлюємо подяку працівникам лікарні, зокрема професору кафедри дитячої хірургії Василеві Притулі.

Відео: