3. Святий Миколай вітає дітей

Святий Миколай вітає дітей

sm1

А про що ти мріяв у дитинстві? Можливо хтось мріяв бути чарівником? Мрії обов’язково мають здійснюватись! Насамперед тому, що одночасно може здійснитись твоя мрія і мрія ще однієї дитини!
В Мальтійській службі допомоги Києва стартувала щорічна акція “Святий Миколай вітає дітей“. Ми зібрали близько 100 листів, які написали діти-сироти, діти-інваліди до Святого Миколая. В цих листах діти пишуть, які подарунки вони чекають від Святого Миколая. Частина листів від дітей до святого опікуна вже опрацьовані і небайдужі громадяни втілюють в життя ці маленькі бажання.
Долучайся і спробуй для себе нове амплуа Святого Миколая.
Запрошуємо вас вибрати лист і підготувати для дитини омріяний дарунок! Якщо у вас немає можливості чи часу вибрати лист і зібрати подарунок, ви можете перерахувати кошти на рахунок Мальтійській службі допомоги Києва. На зібрані кошти ми придбаємо все необхідне, що просять діти в листах, і самі підготуємо та впакуємо подарунки по кожному листу.

Листи від дітей можна отримати в понеділок 25 листопада і п’ятниці – 22 та 29 листопада з 16.00 до 18.00 за адресою: вул. Володимирська, буд. 40/2, код на дверях 246, оф. 5. Контактна особа Тетяна ‭ 0 -67-452 -84 -62‬,  ‭0 -95-569 -53 -23‬.
Підготовлені подарунки можна привезти у дні, вказані вище, або зателефонувати за номером 067-682-78-99, у вас візьмуть подарунок, в зручний для вас час, і доправлять до МСД Києва.
День і час, коли ми, Помічники св. Миколая, будемо вручати дітям подарунки,буде повідомлено на сайті додатково. Після проведення свята на сайті буде виставлено звіт, фото- та відеоматеріали.
Подаруйте відлуння ваших добрих сердець потребуючій дітворі! Заздалегідь вдячні всім!