3. Wizz Air Kyiv City Marathon 2015

Wizz Air Kyiv City Marathon 2015

Мальтійська Служба Допомоги Києва

27 вересня 2015 р. рятувальники Мальтійської Служби Допомоги Києва взяли участь в щорічному марафоні м. Києва. 17 чоловік, каретка, два легкових авто. Найскладніша ділянка з 22 по 32 кілометр траси з двома максимальними підйомами, мокрою від дощу бруківкою спусків та трамвайними рейками.
Нами було надано допомогу 111 особам. З них безпосередніх учасників марафону – 105, глядачі та перехожі – 6. На нашій ділянці через судоми, перевтому та переохолодження зійшло з траси 6 учасників, двоє з них були транспортовані кареткою. Одна дитина отримала велике розсічення лобної ділянки. Після перев’язки направлена до Охматдиту для подальшого лікування.
Рятувальний загін МСД Києва отримав заслужену подяку від організаторів спортивного свята та запрошення до подальшої тісної співпраці.
Також приємно здивувала увага та повага містян та гостей Києва, а також поліцейських, що відобразилося у великій кількості сумісних фото.