2. Табір Мрій 2019

Табір мрій 2019

Дати проведення:17 липня 2019-27 липня 2019

Місце проведення:с.Бушеве, Рокитнянський район, Київська область

«Dream Camp“- це перш за все місце, де збуваються мрії дітей. Це буде наш третій літній табір, і з кожним роком ми ростемо і розвиваємось. Цього року ми плануємо організувати відпочинок для 50 дітей.

Наш табір – це соціальна ініціатива колективу Мальтійської служби допомоги міста Києва, яка стає можливою завдяки небайдужим людям та нашим друзям. В минулому році нам допомогла значна кількість соціально активних українців, а також компанія Shiko, яка придбала для нашого табору канцтовари та подарувала участникам його учасникам круті подарунки.

Які наші особливості в 2019 році?

– Наш табір має рівні можливості для дітей на візочках та дітей з ДЦП(фото коляслчников в играх)- Цікаві забавки і спортивні змагання для дітей(фотка макса где он пресс качает)

– Творчі вечори та концерти(фото любого концерта)- Польова кухня, на якій діти мають можливість приймати участь в приготуванні різноманітних страв(фото кухни)

– Проживання в наметах на свіжому повітрі (фото С палатками)

– Діти матимуть змогу навчитися, як надавати першу допомогу

– Екскурсії та квести

– Неймовірна атмосфера

А також, одним з найважливіших і найпозитивніших моментів є те, що діти відпочивають від мобільних ігор та соціальних мереж.Ще дуже вагомим є те, що абсолютно всі наші учасники реально починають розуміти, що таке соціальна відповідальність, що потрібно і необхідно допомагати тим, хто поряд, тим, хто потребує допомоги. Наші діти на візках почуваються невід’ємною частиною суспільства і весь табір проводять з посмішкою на обличчі. Будемо раді всебічній допомозі в організації табору. Перелік необхідних речей буде додано найближчим часом. Також Ви можете перерахувати кошти на організацію літнього відпочинку для дітей у розділі(домогти), вказуйте, будь ласка, призначення платежу «благодійна допомога на літній табір»Давайте разом зробимо це літо незабутнім і неповторним для дітей, які дійсно цього потребують.

56553752_2289759168013928_5416928949760425984_n 56317614_2111527145551826_641296238574043136_n IMG_0080